lainaa 30000e



Kulutusluotto heti tilille
Kulutusluotto on tarkoitettu kattamaan lainanhakijan akuutteja rahoitustarpeita, kuten esimerkiksi erilaisten kulutushyödykkeiden ja palveluiden hankintaa joustavasti ja nopeasti.

Kulutusluottoa hakiessaan lainanhakija voi itse päättää, kuinka paljon lainaa ottaa ja kuinka pitkällä laina-ajalla maksaa lainansa takaisin. Takaisinmaksuaika vaihtelee lainanottajan omien tarpeiden mukaan: yleensä muutamasta kuukaudesta muutamaan vuoteen.

Kulutusluoton hakemiseen tarvitaan suomalaisen pankkitilin lisäksi yleensä myös vakituinen osoite Suomessa ja Suomen kansalaisuus. Verkkohakemukseen tarvitaan lisäksi luotonhakijan henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Eri palveluntarjoajilla on luoton hakemiselle erilaisia ikärajoja; vähimmäisvaatimuksena on kuitenkin 18 vuoden ikä.

Hyvää luotonantotapaa noudattavat rahoituslaitokset tarkistavat asiakkaidensa antamat henkilökohtaiset tiedot sekä luottotiedot. Näin ollen luottotiedoissa oleva maksuhäiriömerkintä on useimmiten este kulutusluoton myöntämiselle.

Comments

Popular posts from this blog

Как оформить кредит онлайн без справок и поручителей

Online Ukrainian dating

Hurtig lån til dine behov