Een persoonlijke lening afsluiten


4000 lenen


Wanneer je extra geld nodig hebt voor bijvoorbeeld een dure aankoop, operatie of een verbouwing, is een persoonlijke lening afsluiten een goede oplossing. In dit artikel vertellen we je graag iets meer over een persoonlijke lening en waar je op moet letten voordat je deze gaat afsluiten.
Wat is een persoonlijke lening?
Een persoonlijke lening is een lening waarvan de rente, het maandbedrag en de looptijd vast staan. Je sluit deze lening af bij een kredietverstrekker en maakt afspraken over het te lenen bedrag, de looptermijn, het bedrag dat je per maand terugbetaald en de rente die je betaalt. Je sluit de lening af voor een specifiek doel. Zo kun je lenen voor studie, de aanschaf van een dure aankoop of bijvoorbeeld de verbouwing van je huis. Wanneer je een persoonlijke lening afsluit en je aanvraag wordt goedgekeurd, dan ontvang je het geleende bedrag in één keer op je rekening. De lening los je vervolgens maandelijks af, het maandbedrag bestaat voor een deel uit aflossing en een deel uit rente.
LOOPTIJD
Een persoonlijke lening afsluiten brengt een aantal voorwaarden met zich mee, zoals de looptijd waarin de lening moet worden afgelost. De looptijd bepaalt hoe lang je bezig bent met het aflossen van de lening. Hierover maak je afspraken met de kredietverstrekker voordat je een lening afsluit. De minimale looptijd is 6 maanden en maximaal 120 maanden. De lening moet uiterlijk voor het bereiken van de leeftijd van 75 jaar afgelost zijn.

Comments

Popular posts from this blog

Как оформить кредит онлайн без справок и поручителей

Online Ukrainian dating

Hurtig lån til dine behov