Forbrukslån på dagen




lån 50000



Vi gir raskt svar på din søknad om lån på dagen. Har du Bank-ID er det også mulig å få utbetalt ditt lån innenfor samme tidsrom.
Du kan få lån på dagen på inntil kr. 250.000 gjennom . Du velger selv hva du vil bruke pengene til. Vi stiller ingen spørsmål til låneformål. Vi har lang erfaring som tilbyder av lån, og har derfor en av markedets beste effektive renter fra 8,5%.

Enkel søknad
Det er enkelt og greit å søke om lån på dagen gjennom . Alt du trenger å gjøre er å fylle ut og sende inn en søknad via vårt online søknadskjema. Du mottar deretter et svar innen 24 timer på telefon, sms eller e-post. Dersom du søker i helgen vil du få svar påfølgende virkedag.

Gunstige betingelser
Vi tilbyr gunstige betingelser i forbindelse med lån på dagen. Vi kan blant annet tilby deg to måneders avdragsfrihet eller betalingsfrihet i året. Etter nåværende skatteregler blir 28% av dine renteomkostninger fratrukket på skatten. Du får også fradrag for etableringsgebyret.

Må jeg ha sikkerhet eller medlåntaker?
Ved opptak av et lån innenfor kr. 250.000 behøver du i utgangspunktet ikke dette. Det er uansett alltid en fordel å søke sammen når man er gift, samboer eller lever i partnerskap. For lån utover kr. 250.000 vil vi i kreve sikkerhet i form av pant i fast eiendom.



Comments

Popular posts from this blog

Как оформить кредит онлайн без справок и поручителей

Online Ukrainian dating

Hurtig lån til dine behov